Quin estil d’autoritat mostra el mestre López?

No sabria dir ben bé quin estil és el mestre López, si autoritari, democràtic o permissiu. Crec que seria una barreja entre autoritari i democràtic.

Penso que és autoritari perquè té unes normes que els infants han de complir i es veu que els nens el respecten. També ho penso perquè es veu un professor una mica fred, que parla amb els alumnes i els fa reflexionar però trobo que d’una manera més distant, més freda. Encara que a la pel·lícula no es veu gaire si és autoritari o no, és la sensació que a mi em dóna.

D’altra banda, crec que té un estil democràtic, ja que parla moltíssim amb els infants, els fa reflexionar… Quan estan a classe fa que els nens estiguin atents i facin les tasques manades, però alhora, pot jugar amb ells, riure, parlar, ajudar-los amb els seus problemes…. És a dir, que quan ha de ser autoritari ho és i quan ha de ser més permissiu, també.

 

A banda d’alguns actes visualitzats a la pel·lícula que no estic gaire d’acord, ja que jo ho faria d’una altra manera, penso que el mestre López és un bon mestre. Les metodologies d’ensenyament – aprenentatge que utilitza m’agraden, es nota que els seus alumnes se l’estimen molt i això és perquè ha sapigut ser un bon mestre i connectar molt bé amb els seus alumnes.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s